Kött

Närproducerat kött direkt från bonden.


Harparboda gård föder upp alla djur enligt KRAV's regelverk. Det är något vi är väldigt stolta över och det ger dig som konsument en trygghet och kvalitetsstämpel på de produkter vi tillhandahåller.

Alla våra Angus går ute så länge väder och vind tillåter sommarhalvåret och på vintern bor de i vårt luftiga lösdriftstall. Rasen är en utpräglad köttras som ända från uppkomsten i slutet av 1700-talet har avlats för att ge ett kött av allra högsta ätkvalitet. Vi slaktar, styckar och säljer kött i nära samarbete med lokala företag under vårt eget namn, Harparboda gård. Välkommen med din beställning!


Beställ ditt kött direkt av oss


Black Angus lådan 10kg är våran storsäljare och innehåller ca 5kg blandade bitar bestående av ädel-, stek- och grytdetaljer samt ca 5kg nötfärs i behändiga packen om ca 500g.

Allt levereras vaacumförpackat med obruten kylkedja helt i enighet med gällande livsmedelsregler. 

Vi har för närvarande kö-lista på köttlådorna och det går bra att beställa med hjälp av formuläret här nedanför. Då kommer du bli kontaktad när vi kommer till dig i listan och få information om hur leverans kommer att ske. Det går givetvis att ställa frågor till oss med hjälp av formuläret också, men räkna med att det kan ta ett par dagar innan du får svar. Vi kollar korna först och mejlen sen.

Priset är 249kr/kg.

Vi reserverar oss för ev prishöjningar och felskrivningar.